Qui som?

Home

Qui som?

Oferim una visió terapèutica del Ioga, amb l’objectiu d’una millora integral de la persona

Xavier Bernaus Sancho dedicat a la disciplina del Ioga des dels 17 anys i titulat com a professor de Ioga per l’AEPY (Asociacion Española de Practicantes de Yoga), exerceix com a tal en aquest centre des de l’any 83, però és una lesió d’esquena la que desperta els seu veritable interès per el Ioga dins d’una vessant terapèutica, induint-lo a un constant estudi i aprofundiment per la millora, tant de la salut psíquica com física.

 

Amb la col·laboració de Mª Elena Ferrás, titulada per IYTA (International Yoga Teachers Association), i Quiromassatgista, dia darrera dia notem com les persones que ens venen a veure no ho fan únicament per efectes generals.

La societat actual ens empeny a tots a un ritme gairebé insostenible provocant-nos en ocasions situacions d’estrés que a més d’afectar el sistema nerviós també ens repercuteix físicament i aquest és el motiu que ens ha fet evolucionar cap a un plantejament del Ioga més personalitzat en el que cada sessió tindrà diferents nivells i matisos en relació tant de l’edat com del motiu pel qual se’ns ha vingut a veure, estructural, respiratori, sistema nerviós… Tot això ens porta a la necessitat d’un contacte previ que ens permet conèixer cada persona i poder recomanar la sessió en grup o individual si escau, que li serà mes adient.

DEMANA CITA

Concerta’ns una entrevista per informar-te personalment.

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari al nostre web. Si segueixes utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord. política de privacitat

ACEPTAR
Aviso de cookies